LittleBig2 Creative Commons License 2009.08.30 0 0 10198
Nos, akkor még egyszer hadd írjam ide: mint a nord electro, mint a stage, stb. mindegyik STEREO. attól, hogy te épp egy monó mintát hallgattál, attól még a kiadott hangok között legalább 5 féle stereo ak. zongora hangszín található. Esetleg megfigyelhetted a "mono" feliratú gombot a panel közepén, ami pont ezek monósítására szolgál, ha netán szükséged van erre.

A többi tényleg nem vita téma, csak nem akartam, hogy félrevezető dolgok legyenek a fórumon olyanok felé, akik esetleg egy jó hangszert a te véleményed miatt nem néznek meg közelebbről.

Azt gondoltam, hogy a hammond fórumban nem arpeggiatorok miatt fog valaki mást választani, de attól még igazad van, más tulajdonságok is döntőek.
Az ötleted, h samplingeled a Hammondot, abból fakadhat, h még nem foglalkoztál vele eleget, nem ismered a hangszert, ha mintákkal akarod lefedni a teljes funkcionalitást. Márpedig egy hammond fórumon szerintem ez a cél, nem valami kamu-orgona hangszín. Tehtube kolléga mintái tényleg remekül szólnak, de sosem cserélném le egy rendes klón helyett minta alapúra a szettemet, akár az övére, akár máséra, mert a hangszínek is hiányoznak, és a normális perka működés is, valamint az a rengeteg mellékzaj és zörej, amit a klónok egyre jobban hoznak, de a mintákkal lehetetlen megcsinálni.

(És még egy személyes vélemény, több órás próbálgatás alapján otthon, azonos cuccon): a Korg Triton 800 millió hangszíne együtt is kevés az Electro mellett, ha élőben használod)

Sampler-Workstation tényleg jó párosítás, de minden bulin összepakolgatni sokkal macerásabb, mint bedugni egy szintit.

Mutass valakit, aki nálam komolyabban veszi az orgonálást, és lám, elvagyok drawbarok nélkül, pedig játék közben is folyamatosan tologatom őket.

Egyébként legyen tiéd az utolsó szó, többet nem vitázok, ígérem.

Maty
Előzmény: djuice (10194)