-Rozsomák- Creative Commons License 2009.08.29 0 0 1842
Helló én Lolly párja vagyok. Nagyon egyszerű, tapasztalatlanok voltunk amikor vásároltuk a kiskutyánkat. Kifizettünk 50000ft-ot úgy, hogy nem töltöttünk papírt, hanem megegyeztünk hogy kis idő múlva kell a törzskönyv és akkor majd keresni fogjuk. Ám 3hónapig elérhetetlen volt mind telefonon, mind interneten. Aztán amikor sikerült végre elérni, akkor kértük, hogy intézze már a törzskönyvet, mert sikerült megvenni a kan kutyánkat is.Akkor már azt állította, hogy mi nem is akartunk törzskönyvet a kutyához, de elintézi nekünk.Megnyugodtunk, hogy elküldte az utólagos törzskönyvezési kérelmet a MEOE-nak, de mivel az utóbbi 1hétben nem jött válasz, felkerestük újfent, hogy történt-e valami, akkor már azt állította, hogy igen, engedélyezték a törzskönyvezést és utaljak neki 13000ft-ot rá ELŐRE.(Hogy utaljak én egy olyan embernek előre pénzt, aki letagadja amit megbeszéltünk és még a kutya oltási könyvébe is hamis pecsétet rak. Azért majd az állatvédelmisek keresik meg :-) ) Erre, hogy nem utalom előre a pénzt, elkezdte lebunkózni páromat, hogy neki nem jó hogy előre utaljuk felét és ha megvan a papír akkor pedig a másik felét, mert neki az összes kell egybe. Na mindegy, egy biztos, valahogy lesz törzskönyvem, de ahogy ő eltervezte hogy Kecskemétre jön CACIB-ra, jól gondolja meg, mert ha meglátom, akkor mosolyogva fogja intézni a törzskönyvet.
Előzmény: szeremilaci (1841)