Törölt nick Creative Commons License 2009.08.29 0 0 2474
Rbatka:

"Kiszáll a marha az autóból, aztán se jobbra, se balra nem néz, csak átmegy a bicikliúton. Én meg azon a részen 30-35-tel járok. Aztán csodálkozok, hogy túl gyorsan kopik a fékem (tárcsafék). :-("

Igen sajnos ilyen is van, ebben igazad van, mindenütt érheti az embert meglepetés.

Pl. Tegnap este mikor sétáltunk a főtéren, a szökőkútnál egy tornádo- val közlekedő nő kb. 30-al majdnem keresztül ment a 2 éves gyerekemen, hátulról jött, nem láttuk és le se lassított. Több ember utána szólt, hogy lassítson, de 20 méter után megint majd elgázolt egy kicsit, mind ezt szenvtelen fapofával, egy bocsi nélkül tette.

"Szerintem nem kell leszállni. A sárga zebrán pedig nem tolni kell a biciklit, mert különben miben különbözne a fehértől?"

A gyalogos átkelőn tolni kell a biciklit, ha van mellette sárga vonal vagy csak az van, akkor nem kell leszállni. De megéri, a Nyírí út ötös felelöli részén elvileg a bal oldalon végig lehet tekerni leszállás nélkül, de le van kopva kissé a sárga vonal, egyszer 10cm múlótt, hogy nem csaptak egy lányt előlem. Megszokhatta, hogy mehet gyorsan, az autós meg a hát mögül bal nagy ívben kanyarodott be, majdnem találkoztak. Ráadásul egyik se volt hibás.

Hopi:
"dühöngök. megpróbáltam, farmert venni a lányomnak."

A gazdaságos áruházban próbálkoztál már, ott elég jók és olcsók a gyerek ruhák, jó saját márkájuk, én ott vásárolok a csemetének.

Rali:
Nagyon szép képeket készítesz tetszenek, olyan újnak tűnik rajta a főtér :-)