kisbabi Creative Commons License 2009.08.29 0 0 2631
Én tavaly nyáron szültem a SOTE II.-n
Állítólag adnak pelust, de az én Fiam nem volt bent sokat, úgyhogy talán ha az esti fürdetésnél raktak rá pelust, de ha tettem be a kiskocsiba, akkor azt használták. Ruhát adnak, de kérésre ha viszel be neki ráadják azt. (arra figyelni kell, nálunk volt egy anyuka aki kérte, egyik fürdetésnél baba összepisilte a tisztát, ráadták amiben előtte való nap volt, (az is saját), az aznapit meg bedobták a közös szennyesbe, de reklamációra előkeresték anyukának)
Popsitörlőre nem emlékszem, hogy adtak e, de a köldökápoláshoz volt minden. Ja popsikrém nem volt, mikor mentünk kérni akkor azt mondták, ők nyáron nem kenik a babák popsiját. Ez egy felháborodott anyuka férje által a főnővér fülébe jutott (ismerte is a főnővért). 10 perc múlva volt popsikrém. Biztos lusták voltak maguktól adni.
Tetra pelust én is tudom ajánlani, hogy vigyél.
Ja a mérleg, na az mindenre jó csak mérésre nem. Mi 5en voltunk mindegyikőnknek kevesebb volt a baba evés után mint előtt, aztán jött a védőnő, aki lehülyézett, mert nem értünk hozzá, aztán ő is mért, neki is fura eredménye lett, erre azt mondta elrontottuk a mérleget... Ilyenekre készülj fel, de idegeskedni fölösleges miatta.
A Tena betét nekem is jó volt, én mire hazaértünk, már elég volt a sima betét is.
Előzmény: verity777 (2623)