Törölt nick
2009.08.28
|
|
0 0
32040
|
Ilyen esetben meg fagyira hanem inkább sörre vagy pálinkára költeném azt az 500ft-ot. Sok persze, de nem oszt nem szoroz, mert nem az fog földhöz vágni. És ha jól berúgsz belőle ( bár ahhoz kevés) akkor legalább addig nem a gondjaidon rágódsz. :) Tüneti kezelésnek jó. Egyébként mikor februárban a szülinapomon teljesen váratlanul és ok nélkül rúgtak ki a melóból akkor első körben aznap este kegyetlenül berúgtam. Tünetenyhítés, aztán másnap megint és miután jól megünnepeltünk mindent, mert a szülinapom miatt örömömben a kirúgás miatt meg bánatomban is ittam egyszerre na utána álltam neki ismét munkát keresni. Azóta a saját bőrömön is megtapasztaltam, h egyrészt ameddig próbaidőn vagy dolgozhatsz te akármennyire is jól bármikor kitehetnek. Másrészt, h politikusnak azt sem szabad elhinni amit kérdez pártállástól függetlenül. Ugyanis egy önkormányzatnál dolgoztam egy s mást, mellesleg a polgármester is azt mondta, h itt ha jól dolgozol biztos helyed lehet elvégre pont egy ilyen szakembert kerestünk aztán tessék. |
Előzmény: VT22 (32038)
|
|