verity777 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 2609
Sziasztok!
Igen nagy problémám van (legalábbis nekem annak tűnik). Talán volt valaki hasonló helyzetben és tudtok segíteni.
Hamarosan (heteken belül) szülök, és fogalmam sincs, hogy jutok el a kórházba (ami egyébként BKV-val kb. 20 perc...) Kocsi nincs a családban és senki ismerőst sem szeretnék ezzel terhelni. De a nagyobb baj, hogy sanszos, hogy a férjem külföldön lesz éppen, amikor megndul a dolog (3 napra kell elutaznia kb. abban a 2 hétben, amikor valószínűleg szülök). Mi ilyenkor a megoldás? Hívjak mentőt? Akkor is, ha nincs "baj" csak simán elindul a játszma? (Egyszer már jól leteremtettek, mert kihívtam őket, mert erősen véreztem, kocsi sehol, tudtam, hogy orvos kell, és elájultem... na először el sem hitték, hogy elájultam, kelletlenül közölték, hogy álljak fel és sétáljunk, mire felálltam és újra elestem...) Szóval elvisz a mentő, ha simán felhívom a 107-et és megmondom, hogy szülök, vigyenek be a cuccaimmal együtt? Vagy hívjak taxit? De nem hagy az ott, ha folyik mondjuk a magzatvíz, mert esetleg összepiszkítanám a kocsit?
Napközben nem is olyan gáz, de az éjszakától félek. Valószínűleg idehívom egy barátnőmet, hogy pásztoroljon, de terv akkor is kell.
Remélem, van valami ötletetek...