Hétfőn voltam opel bontóban (az M0-ról szigethalmi leágazástól úgy 500 m-re pest felé). Volt nekik B Vectrához nagyképernyős (TID) komputer kijelzőjük (meg is mutatta) 10 E pénzért - Sümegen sem olcsóbb! - és 3 E-ért beszerelést is vállaltak szerelési garival, vagyis ha rossz lenne a beszerelt (mondjuk pixel hibás...), vissza az egész, nem kell fizetnem, csak az időm ment rá. Ez ugye így rendben is van, tehát nekiláttak. Kb. 20 perc múlva jött a ember, hogy sajnos mégsem tudják megoldani, mert (legalább) 2 féle nagyképernyős kijeltő létezik B Vectrához! Különböző a csatlakozójuk.
Ha én akarom beszerelni odaadta volna simán, hogy ez tuti belevaló, a pénztárnál meg nagybetűkkel írva, hogy nem vesznek vissza!!!
Az hogy van, hogy egy opel bontóban a szaki nem tudja, hogy a 13 éve forgalomba lévő típushoz többféle kijelző létezik???
Csak zárójelben jegyezném meg, mikor a Balatonon nyaraltam terven kívül beugrottam Sümegre. Kijött a szaki, szemrevételezte a kijelzőt, és azt mondta, most nincs, de 2-3 hetente hívogassam őket. Előbb-utóbb lesz. Ahogy elnéztem a tulaj (vagy főnök) számítógépén jóféle progi volt "robbantott" rajzokkal, és korrekt adatokkal. Ha valóban több féle TID kijelző létezik a Vectrámhoz, ugyan miért nem adta meg az adatokat, hogy amikor telefonon érdeklődöm, el tudjam már mondani mit keresek???