fősintér Creative Commons License 2009.08.26 0 0 48552

Valahogy a tegnapi is bekopizolódott.

A MAI!

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1303/1303]    >   >>   >>|

Szakács Béla

2009. 08. 26. szerda, 13:27:11 óra

Kedves Naplóm!

Egy kicsit a leleményességem hatása alatt vagyok, amit hosszú munka előzött meg. Ugyanis már március közebén nyomozásba kezdtem mosódió ügyben. Ugyanis annyira környezetkimélő és emberbarát, hogy szinte unikum. Teljesen helyetesíti a mosóport, és a mosógépnek is szinte öröm a mosás. Én még annyival variáltam meg, hogy mosószódát is öntök hozzá és igy olyan fehér lesz a ruha, hogy szinte vakit. Dalnokiné esztike valósággal felnézett rám, Jolán pedig máris rendelt az interneten 40 dkogrammot. Én ugy számoltam egy évre 1 kiló elég az saccperkábé 3000ft plusz mosószóda 300 és igy 3300 forintból az év 365 napjában megvan a mosóképességem. És mégegyszer kihangsulyozom magam, természetbarát módon ügyelek a zöldmozgalomra. Nincs műanyag és egyebek. Úgyhogy ma a csodámra járt a munkahely és elismerések sokaságát kaptam. Most mindenki az internetet böngészi és olvassa a mosódió szappankioldó hatásfokának csodáját. Lehet, hogy a jövőben a padlót mosószódával mosom fel, mert az illatos padlófelmosóg hemzsegnek a vegyszertől és ha Citromka megnyalja a padlót, akkor az káros a számára. Ám a mosószóda semmi kártékonyságot nem hordoz magában.