A rajongolási klub születésnapján NAPLÓ. A Mester szerényen elhallgatta a DVSC világbajnoki fociját, de tudjuk, hogy a Mester szerény.
Napló lapozása: |<< << < [1303/1303] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 08. 26. szerda, 13:27:11 óra
Kedves Naplóm!
Egy kicsit a leleményességem hatása alatt vagyok, amit hosszú munka előzött meg. Ugyanis már március közebén nyomozásba kezdtem mosódió ügyben. Ugyanis annyira környezetkimélő és emberbarát, hogy szinte unikum. Teljesen helyetesíti a mosóport, és a mosógépnek is szinte öröm a mosás. Én még annyival variáltam meg, hogy mosószódát is öntök hozzá és igy olyan fehér lesz a ruha, hogy szinte vakit. Dalnokiné esztike valósággal felnézett rám, Jolán pedig máris rendelt az interneten 40 dkogrammot. Én ugy számoltam egy évre 1 kiló elég az saccperkábé 3000ft plusz mosószóda 300 és igy 3300 forintból az év 365 napjában megvan a mosóképességem. És mégegyszer kihangsulyozom magam, természetbarát módon ügyelek a zöldmozgalomra. Nincs műanyag és egyebek. Úgyhogy ma a csodámra járt a munkahely és elismerések sokaságát kaptam. Most mindenki az internetet böngészi és olvassa a mosódió szappankioldó hatásfokának csodáját. Lehet, hogy a jövőben a padlót mosószódával mosom fel, mert az illatos padlófelmosóg hemzsegnek a vegyszertől és ha Citromka megnyalja a padlót, akkor az káros a számára. Ám a mosószóda semmi kártékonyságot nem hordoz magában.
Napló lapozása: |<< << < [1302/1302] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 08. 24. hétfõ, 12:24:23 óra
Kedves Naplóm!
Itt vagyunk ismét a munka dandárjában, bár nemsoká már ebéd. Nekem elég mozgalmár hétvégém volt, annyi élményem van mint az égei csillag. Pl. Voltam Kassán ami régen cseszlovákiában volt, demostmár nem ott van. Illetve már ki sincs irva a bejáratnál, hanem Kosice illetve hasonló. Amúgy nagyon szép a történelmi óváros szép épületekkel megfüszerezve. Ettem jellegzetes helyi étket sztrapacskát. Én vásárlási célból mentem és az utat Editke szervezte személygépkocsival. Azt tudtam, hogy kiválló képességü ott az öltönyválaszték és ez igy is van. Ráadásul a frappáns öltöny mellé kaptam egy valódi derékszijat egy nyagkendőt és egy modern hangzásu rózsaszin inget, amit miután kibontottam rájöttem, hogy rövidújju. Azt meg ugye öltönyhöz nem illik hordani, mert nem etikettes. Viszont ingyen adták és igy meg különösen jól sikerült a vásárlás. Esztike kérdezte, hogy nem féltem -e Kassán egy esetleges arrogáns attricitástól, de elmondtam, hogy az átlagos emberek rendkivül barátságosak voltak és eszük ágában sem volt, hogy kárt tegyenek bennünk. Mondjuk mi is betartottuk a kulturált viselkedés szabályait is illedelmesen jöttünk-mettünk.