hopi Creative Commons License 2009.08.25 0 0 2455
nyilván mindkettőn. az agyam el szokott durranni, amikor előttem csalinkáznak az úttesten. nyilván százszor óvatosabb vagyok, ha egy kerékpárost látok az úttesten, sokszor ez volt a szerencsém is. de egyszer, csak egyszer szeretném látni, hogy a szabálytalan bringást a rendőr megbünteti!
sokszor járok bringával, és a kölök is, de kínosan betartjuk a szabályokat. egészen kiskorában megtanítottam neki, hogy hiába a bicikliút a kereszteződésben le KELL szállni, és a zebrán át KELL tolni a bringát. amúgy ha úgy adódik inkább kerülök egy kicsit, de kerékpárúton megyek, mint úttesten. valljuk be őszintén, az autósok közt is legalább annyi barom van...
anno arról volt szó, hogy az iskolában kötelező lesz a kerékpáros kresz oktatás. csókoltatom az oktatási kormányzatot.
a kerékpárút az nagyon fontos, értem én, mondjuk konkrétan az arany jános utcainak nem látom sok értelmét, de mindegy. viszont katonatelep szélétől az auchanig már végig kész. sajna a gyerek a széchenyi városba jár suliba, így nem olyan egyszerű neki bringával, de megoldja.
Előzmény: Törölt nick (2453)