Törölt nick Creative Commons License 2009.08.24 0 0 451

Szia Bóbitás!

Most szombaton érkeztünk haza (aug 22.). Jól sikerült! A Sidariban található Corfu Panorama Resort szálloda megállta a helyét a 3+-ban, annak ellenére, hogy a Holidaychecken nagyon rossz kritikákat kapott. A fürdőszoba volt ami kifogásolható, de (elnézést) már tapasztaltunk  hasonlót görög szigeten 4 és 4+-ban is. Az étkezést ötletesen és változatosan oldották meg, a a személyzet nagyon segítőkész volt, ( megjegyezném, hogy az étterem és a bár 12 magyar egyetemistát foglalkoztatott, akik minden óhajunkat "lesték", itt is köszönet nekik). Az igaz, hogy nagyon sok angol vendég van egész Sidariban, mert ők szeretik az aparthoteles rendszert, de minket ez nem zavart. A szálloda minibusza egész nap le-fel ingázott, még gyalogolni sem kell, aki nem szeretne. A tengerpart 5 percnyi séta, nagyon klassz! Homokos, lassan mélyülő, vizisportok, stb.  Én szívesen ajánlom ezt a szállodát bárkinek! ( A fakultatív kirándulásnál nem tudtak kedvezményt adni a törzsutas kártyával, mert "kevés a vendég", így nem éri meg a Neckermannak.) Ja, és végeztem egy gyors adatfelmérést a magyar vendégek között szerződés ügyben. Kb. 10-ből 3 ember egyáltalán nem olvasta el a szerződést, és senkit sem találtam, aki minden eshetőségre tudta a választ.... Egyszóval aki nem "csili-vili" nyaralásra vágyik, de azért vannak "elvárásai", nem rossz választás ez a hotel. És Korfu gyönyörű...