Törölt nick
2009.08.23
|
|
0 0
666
|
Én sosem állítottam sem e fórumon sem máshol hogy fog ez a Corvus valaha is versenyen repülni - pontosan azért, amit te is említesz: elég hiú ábrándnak tartom jómagam is hogy egy ilyen kis cég labdába rúghat a nagymúltú híres-neves gyárak több éves/évtizedes fejlesztései ellenében. Bár csodák néha történnek, de azt hiszem esetünkben erre most nemsok esély van. Ha már eltelt volna legalább 5-6 év, eladtak volna belőle pártíz darabot, jönnének a visszajelzések-tapasztalatok, folyamatosan ment volna ez idő alatt a fejlesztés/módosítás/javítgatás, akkor talán-talán... Másodsorban szegény Péterünk az említett nagy cégek bejáratott típusaival sem tud mostanában ott lenni a spiccen, nemhogy egy egyetlen darabban létező kiforratlan prototípussal...nem is értem hogy gondolhatta ezt egy pillanatig is komolyan...vagy lehet nem is gondolta...? :( Arra mondjuk kiváncsi leszek, vajon mit fognak mondani jövő augusztus 20-án, miért nem a Corvus-szal indul...már ha addig nem nyomják a feledés jótékony homályába a köznép számára...itt a fórumon pedig bizonyára lesz majd valaki, aki tudja a frankót, s közkinccsé teszi azt. Végezetül: azt mondod már felmarkolták az illetékesek a lóvét...tényleg, ki finanszírozta e gép kifejlesztését/megépítését? A RedBull? A Corvus? A Besenyei Peti? Van erről valami hiteles infód? |
Előzmény: Törölt nick (664)
|
|