sic Creative Commons License 1998.12.08 0 0 175
Korovjov!
Igen, láttam a topic elejét is és még mindig nem vagyok nyugodt, mert egyenlőre az egyetlen garancia amit Te is és a hivatalban lévők adnak az az, hogy rendben lesz minden, mert mi azt igérjük. Már megbocsáss, de ez és itt olyan kevés mint kempingsajtban a sátorvas.
A parlamenteben holnap kezdődő vita, pedig - és ezt bátran lefogadom - pont olyan lesz mint az elmúlt 8 évben volt. Süketek beszélnek, azután ordítanak, majd anyáznak és a végén a kormánytöbbség beindítja a szavazógépet.
Ne hidd, hogy kiábrándult ember vagyok és utálom a politikát - én is voltam KISZ-es (bár az már inkább a bulizásról szólt), lelkes rendszerváltó -, de egyre inkább egyetértek a Kéry L.-val, aki Antalék első évében azt mondta, hogy téved az a politikai elitt amely azt hiszi, hogy megkezdődött a politikai konszolidáció. Igen is tart és még sok évig tartani fog az átalakulás. Nekem csak azzal van bajom, hogy már 40 éve átmeneti társadalomban élek és még kilátásom sincs arra, hogy mondjuk 5 évig nyugalomban, tervezhető családi gazdaságban éljek.