Dom_Guss Creative Commons License 2009.08.21 0 0 767

Sziasztok,

Nagyon sajnalom hogy igy jartatok a szabadidos programokkal, de sokan esnek sajnos abba a hibaba hogy nem informalodnak kelloen az utazas megkezdese elott, vagy az utazasi irodak nem kello modon tajekoztatnak, sajnos az ipari turizmus az ilyen, nagyon sokan nem a szallodakbol szervezik a programjaikat, es jol is erzik magukat.

Szerintem es sok meg sokan masok szerint is decemberben van a legjobb ido, ez a szaraz idoszak masodik honapja, az esos idoszak, a huricanok idoszaka az most van oktober vegeig.

Delfinuszas:

Punta Cana-n 3 helyen lehet delfinekkel uszni, ahol ti voltatok az valoszinu a Manati Park, ahol ponotosan a nemet turistak es a GreenPeace nyomasara a mai napig is be akarjak zarni ugyanis rengeteg delfin a korulmenyek miatt elpusztult, de a MARINARIUM es a DOLPHIN ISLAND az a tengerbe van felepitve es ott lehet uszni az allatokkal, vagy a Puerto Plata-i OCEAN WORLD ami most fog nyilni Punta Cana-n is

"Szallodakon kivul nem javasolt a maszkalas"  szerintem ez megint csak a hotelek bevett szovege hogy a turistak a hotelekben koltseg el a penzt, en most is Punta Cana-n vagyok, keson ejjel erek mindig haza, szerintem Miskolcon sem tanacsos kimozdulni ejszaka.

Kis bosszusagok vannak mindenhol, itt eves szinten tobb millio ember fordul meg, es egyre tobben jonnek, ismerem a Maldiv szigetek meg sok hasonlot de ha jol meg van szervezve az utad biztosan nem fogod rosszul erezni magad dominikan.

Lovaglas biztosan Samana-n volt? Innen altalban repulgeppel szoktak menni, autouton kb 7 ora.

Előzmény: pandix (766)