4umos Creative Commons License 2009.08.19 0 0 2483

ez a második új nóta, ami megjelenés előtt hallható, de remélem, hogy egyben a lemez 2 leggyengébb nótájáról van szó. én sem érzem azt, ami megfogna ebben a dalban. az eleje még tetszik, de a végén az a szólórengeteg kicsit fölöslegesnek, és unalmasnak tűnik.

meg úgy vagyok az egésszel, h mustaine egy ilyen szintű számot szerintem már 25 évvel ezelőtt képes volt bármikor összehozni. nem érzek mögötte én sem olyan szintű kidolgozottságot, mint egy RIP-CTE-YOUTH vonalnál. hiányolom a dallamokat is, ez tényleg csak cséplés, és darálás, de szerintem erőltetett. ha nem megadeth lenne a zenekar neve, szerintem már rég a kukában lenne ez a szám nálam, de így még próbálgatom ízlelgetni, megkedvelni.

az általam legkevésbé hallgatott lemez a KIMB, utána pedig az az UA. A többit nagyon szeretem maradéktalanul. a két legjobban kedvelt pedig a YOUTH és a RIP. és talán ebben a sorrendben is. (bár minimális különbséggel) tudom furcsa, és meglepő de nekem a youth hangzása, és dallamai nagyon tetszenek. sőt, talán egyre jobban, ahogy öregszem. :D