Ez a 2. új szám szerintem gyengébb a Headcrusher-nél.
Nekem is nagyon hiányzik a '90-es évekre beért (CTE) letisztult hangzás és a részletekbe menően kidolgozott, igényes stílus. Nem értem, azt miért nem tudják elővenni és miért kell ilyen széttorzított, kásás-tompa hangzást belőni.
Melyik az az 1 db album, ami ha nem lett volna, akkor szebb lenne a skála? Erre állítottunk fel a régebben album toplistát. Nagyon gyenge és amatőr a Killing is my business. 1986-1997-ig kiváló albumok születtek, igaz 1986-1990 közötti albumok hangzás terén hagynak kívánnivalót maguk után. A Risk az nem lenne rossz alternatív rocknak, ha nem Megadeth lenne. TWNAH is vér gyegne, noha vannak rajta jó dolgok, fele mégis töltelék. 2004 és 2007-es albumok végülis nem rosszak, csak gyorsan unhatók, főleg az UA.
Ha a Killing is my business-t nem vesszük, akkor a Risk-et és TWNAH-t kéne kivenni az albumok közül. Az UA bár gyenge, egymagában nem olyan rossz, hogy ki kéne venni. Egyszer szódával elment (a Never Walk Alone-t, Gears Of War-t és a Lacuna Coil-féle Túlemant kéne kivenni belőle). De annyira semmiképp sem jó, hogy az Endgame is UA II. legyen.
Amit nem értek, hogy Mustaine miért függ ennyire a producerektől. A CTE-ig érthető a függés. De miért ragaszkodott annyira Dan Huff-hoz, Jeff Balding-hoz, majd Andy Sneaphez? Szerintem csak lehúzzták a színvonalat. Mustaine van olyan erős anyagilag, hogy egymaga legyen producer és azt csinálja, ami neki tetszik.