A bankokkal, köztük a fent nevezettel nem áll jól a szénánk.
Munkanélküli lettem.
Felhívnak havonta személyi kölcsön törlesztése miatt, mivel képtelen vagyok időre fizetni a 20-25ezer forintos összeget, ami a válság kezdete előtt 16 ezer forint volt maximum, minden költséget beleértve.
A forint erősödött, és bár havonta felszámolnak 2000 forintnál több késedelmi kamatot, de akkor sem értem mikor áll vissza a részletem a 16-18ezer forintos törlesztőre? Mi ez, ha nem rablás? Örülök, hogy be kellett zárni több fiókot és sajnos az sem bánt, hogy rajtam kivül esetleg más is munkanélkülivé vált ezáltal.
Gonosz vagyok, de ezek a bankok gonosszá tettek.
Miért számolnak fel kamatot annak, aki a törzstőkét és a kölcsönhöz tartozó kamatot sem tudja kifizetni, önhibáján kívül?
Ésszerű magyarázat persze nincs.
Gondolom abból próbálják a nem fizető ügyfeleket kiegyenliteni, hogy én a semmire(hitelköltség ügyén) havi 2500forintot fizetek, plussz ott van az, hogy kamatot rónak a késedelemre. Könyörgöm legyenek már humánusak, ne csak akkor amikor adták a szerencsétlen, naiv embereknek a hiteleket, mert ki ne szeretne jobban élni?!!!!!!
Magam is dolgoztam bankban, és ha csak ebből tudnék megélni, itt kapnék csak munkát valószinű ismét dolgoznék, de soha nem tapasztaltam ott fent az irodában a kis fizetésemért ezt a gerinctelenséget.
Nem szándékozom eltartani a feletteseimet jó módban és kényelemben.
Remélem közülök is hullanak fejek.