Most hogy végre újra itthon vagyok Debrecenben, és van bérletem is, egyre többet utazok újra a Cívis buszokkal. De sajnos van 1-2 negatív élményem a buszokkal kapcsolatban:
- először is, nekem a csuklós buszok jobban tetszenek (de ez csak az én saját véleményem). Valószínűleg azért is, mert ezek valahogy jobban össze vannak szerelve. (Talán lehet azért, mert ezek nem Mo.-n lettek összerakva...) A szólókban nagyon sok az illesztési hiba, de ezekről már többen írtatok Ti is, nem részletezném.
- szerintem elég szörnyű, hogy másfél hónap elteltével még mindig jópár busznak (ma éppen 5 különböző szóló buszt láttam), aminek még mindig nem működik se a belső, sem a külső kijelzője. Ebből kifolyólag a jegyre is az alábbi "kódot" nyomtatta rá ma az egyik ilyen busz: "?????08191510" A másik pedig: "?0?0?08190715". Az utóbbival még az volt a baj, hogy mindez délután 13:30 perc körül volt! :)
- A buszsofőrök között még mindig van "udvariatlan" sofőr (és finoman fogalmaztam nagyon). Ma első ajtózott a buszsofőr, amivel nem is lenne gond, csak amikor többen sem mutatták fel a bérletüket, akkor elkezdett nem éppen megengedhető hangnemben ordítani, hogy "Mutassák már fel a bérletét!!!". És ahogy írtam, nem túl udvarias verzióban.
De azért, hogy a végére valami pozitívat is mondjak :) kezdem megkedvelni az új buszokat. Ahogy már korábban is írtam, jó hogy egységes a buszok képe (amit szintén kezdek megszokni), és ha minden működni fog a buszokon (bár nem tudom ez mikor lesz... :) ), akkor biztos nagyon jó lesz minden! :)