BaTTka 1 Creative Commons License 2009.08.15 0 0 417

Ebben viszont szinte teljesen egyet értünk. Sajnos az ember rá van kényszerülve a gyári cuccok használatára, mert többségünknek nincsen ideje mindent magának legyártani. Tény hogy a műanyag épületek alapállásban erősen műanyag hatásak, de van aki csodát tud tenni velük. Én is magam kívánom elkészíteni az épületeimet, de attól még megértem azt aki ezt az időt inkább a terepépítésre vagy neadj Isten a családjára fordítja. Alkotni persze jó, de mindenkinek mást és mást jelent. Ami az egyik embernek már alkotás, az egy másiknak esetleg szükséges rossz egy alkotási folyamatban. Nem vagyunk egyformák. Én sem állok neki mozdonyt építeni (legalábbis egyelőre), más meg inkább megcsinál kettőt, de nem készít fát. És van a harmadik, aki szombaton reggel előveszi a kincsesdobozát és a fiaival összerakják a kicsi vonatot. Ő is modellező, csak máshogy. És lehet hogy az egyik fia pár év múlva olyan mozdonyokak épít, hogy csodájára járnak. És amikor megkérdezik majd tőle hogy honnan jött az ötlet, azt mondja hogy hát Apu annak idején elővette a kincsesdobozát......

Erről ennyit.

Előzmény: sanyi4012 (412)