james69 Creative Commons License 2009.08.15 0 0 2384
Képzeljétek az történt, hogy jártam egy helyen gondoltam megnézem a piacot mit látok hát a kissebbség árulja a barackot ,de gyönyörűeket ám, tessék venni mondja kérdem tőle ,hogy ez milyen barack? Válasz champion azt se tudta mit árul mert mikor ez történt a champion még kőkemény volt és fele olyan nagyságú volt mint a többi barack.Eszembe jutott eggyik barátom meséje a kefe gyárosrol .A kefe gyáros vakarta a fejét, mert egyszer csak nemtudta eladni a keféjét 200 ft -ért hát mi lehet a baj lement a piacra látja ám, hogy valaki kefét árul 150-ért megkérdi maga hogy tudja 150 -ért adni, mikor én alig jövök ki 200-ból alig van rajta nyereség a válasz uram én lopom a szört a keféhez,hát megy tovább a gyáros és megdöbben mikor meglátja valaki 100-ért árulja a kefét , ember ez lehetettlen 100ft-ért kínája a kefét  mégis ,hogy csinálja ezt anyag árak munkadíj stb.stb..és még haszna is van rajta ,árulja már el a titkot válasz: uram én az egész kefét lopom .TANULSÁGOS KIS MESE      Szedem  az almát /summared/ vagy 15 fával rogyásig van rajta, őszibarack most jön az ütős meystár , flavortop,suncrest 50 fa már barackkal álmodok.