petrence77 Creative Commons License 2009.08.14 0 0 48361
Bocsika, én nem a mostani kiállításról akartam véleményt nyilvánítani. Csak egy múlt béli élményemet akartam említeni, a Leonárdó kiállításról, ami egy egy csalódás volt számunkra akkor, de teljes mértékben a saját hibánkból.
Nem vagyok helybéli, nem tudom, hogy most mi van ott, tehát ehhez nem is tudok hozzászólni.
Ha helybéli vagy és tényleg a kiállításra vagy kíváncsi, akkor szerintem egy másik nyugisabb alkalmat kellene választani. A jegyeket talán át tudják boot-oltatni egy másik időpontra is. De nem tudom.
Csak azt tudom javasolni, hogy kövesd a Mestert.
Tülkön ülve várja a kiállítás megtekintését és most éppen szerencséje volt és ezt a naplóban el is újságolja. Viszont ne nagyon irigykedj rá ezért.
Ld. pl. a Moszkovszkoj tánc együttes műsorára, (akik pedig úgy táncolnak mint a villám), arra Ő sem tudott elmenni. Leginkább a Kossuth téri ingyenes bulikra szeret járni Ő is.
Nekem Pestről pl. kétszer-háromszor annyiba kerülne annak a kiállításnak a megtekintése, ezért esélyem sincs rá. Őrülj, hogy ott lehetsz és esélyed van megnézni, ha érdekel.

De azért respektálom a véleményed. Valóban csinálhatna valamit az a Modem múzeum, vagy valaki más, mert így nem nagyon turista barát a bejutási lehetőség oda.
Előzmény: seric2 (48359)