Szerintem is. Így lenne a legkorrektebb. Elég lenne hozzá pl. 1-2 óra is.
A rendőrség is elvégzett valamilyen kisérletet, aminek az lett az eredménye, hogy lehetséges a feljutás. Persze nem tudjuk hogyan csinálták. Lehet, hogy ahogyan te írod.
De emlékszel a forgó kamerára, amelyik 1 perc alatt forog körbe a hídfőnél.(Én is megnéztem, tényleg úgy működik.) Akkor ez alapján találtam úgy, hogy csak egy bizonyos adott pillantaban indulva, futva lehet feljutni a hídra észrevétlen. De persze azt az egészet a Roosevelt téri irodaház fantom-felvételére alapoztam, miszerint O. abból az irányból közelítette meg a hidat. (Tudom, átvághatott a füvön, de úgy sem sokkal nagyobb az esély a dologra.)
És akkor még mindig ott van az, hogy a rendőrök körbenyírták a közzétett hídfői videót, ami az események előtt majd 20 perccel készült. Nem zavaros egy kicsit? Erre itt még senki nem talált semmilyen értelmes indokot, pedig ahogy Scavi is megállapította, az a felvétel manipulált. Kb. az egyharmada hiányzik felül és oldalt.De ezekről már írtunk többszáz HSZ-t.
Mindenesetre egyre kiváncsibb vagyok a végkifejletre, amennyiben lesz ilyen.
Ugye azt tudtátok, hogy a 42 "Az Élet, A Világmindenség Meg Minden". (D. Adams)? :-)