kezdofarmer Creative Commons License 2009.08.10 0 0 2562

Köszönöm Minizsarnok !

Nem tudtam mit kell látnom ha már nrm élnek.Megnéztük ahogy írtad és 42db-ból 33 db maradt ,de abból még 4 db kétesélyes. Érdekes módon a rácson össze vissza voltak a nem élők. Én arra számítottam, hogy a ventilátor felől lesz a több ami menthetetlen...

Jelentkezett egy probléma a páratartalommal. Nem tudom tartani a 60% csak néhány óráig aztán leesik 48%-ra. Ha nagyon telerakom langyos vizes filccel akkor viszont a pára tartalommal eggyütt a hőfok is felszalad majd néhány óra múlva mindkét érték visszaesik 37,6 c ra és 48%ra de ez akonstrukció már ilyen marad.

Viszont ebből a malőrből tanulva Józsi bátyám szponzorálásából kaptam egy 1986-os gyártmányú orosz hűtőt NDK működő motorral ! Már nekiugrottam és a lecsupaszítás után már nézegetem a legoptimálisabb belső kialakítást ! Ami biztos a relés vezérlés ami pazarul működik és a párhuzamosra kötött izzók. Úgy számoltam egy tálcára fektetve 44 db tojás fér és 4 tálca fér bele. Alul a kannás rongyos párologtatás ráfujatva pc ventilátorral a hűtő háta felé fent pedig az izzókra pc ventilátorral fujatva az ajtó felé lefelé terelve.

Ami gondot jelent a forgatás... Nem tudok heggeszteni és a visszanézett fényképeken se nagyon értem a mozgatást. Láttam már gőzmozdony kerekeket összekötve vagy zinger pedálos varrógépet...Na szóval nem tudom mivel tudnám megoldani itt házkörül található bármiből, mert tudjuk egy kertes házban nincs felesleges dolog !!!!

Van valamilyen javaslat?

kezdofarmer