GGabor1 Creative Commons License 2009.08.10 0 0 238

Szia!

Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattál. :) Örülök, hogy ezek szerint a tüneteim annyira nem kirívóak. Egyébként az orvosok is enyhe krónikus gyulladásról beszélnek, bár az oka az sajnos mind a mai napig nem derült ki (mert hogy nem ittam, nem dohányoztam, gyógyszert sem szedtem a betegségem előtt soha, és még csak komolyabb műtétem se volt... ráadásul meglehetősen fiatal is vagyok a 22-23 évemmel, szóval a kor sem igen játszhatott szerepet). Szerintem már nem is fog kiderülni. Mindenesetre a hónap végén megyek a belgyógyászomhoz, majd megkérdezem, hogy nem kellene-e több Pangrolt szednem esetleg (ez nekünk is megfordult a fejünkben egyébként). Különben sokáig én is Kreont szedtem, Kreon 10 000-est, naponta 1-3-at, csak most pár hónapja álltam át a Pangrol 25 000-re a belgyógyászom tanácsára. Tényleg egykutya, én se vettem észre semmi különbséget. :) Ciszta: biztos nem az akkor, igazából tényleg semmi nem utal rá (meg például most pár napja megint egész jól vagyok), csak az említett, általában mozgás hatására erősödő fájdalom miatt jutott eszembe, meg mert gondolom hipohonder vagyok. :))

Te mióta szenvedsz ebben a betsegségben, ha megkérdezhetem? Illetve nálad kiderült, hogy mi okozta?

Üdv mindenkinek: Gábor