bloki Creative Commons License 2009.08.09 0 0 9592

Az az ember még nem született meg, aki engem meg tudna bántani. Nyugodt lehetsz, soraid nem sértenek. Az én vitabeli vehemenciám sem személyeket támad, hanem a nekem nemtetsző közléseket.

Nem világos, hogy melyik kérdésemet tartod butának.

Elvi síkon értem, hogy ragaszkodtok a törvényességhez, de az élet a gyakorlatban zajlik. Ráadásul, egy valós lány valós eltűnése, valós halála, a körülmények kuszaságnak valósága magasabbrendűbb valóság a rossz, értelmetlen, elentmondásos(!) törvénykezés fonákságainak a valóságánál. A tisztesség a legmagasabb szintű rendezőelv. Az eltűnt lányt intenzíven keresni kellett volna, holttestének megtalálása után az intenzitásnak nem szabad csökkenie, csak irányt kell váltani. És, arról se feledkezzünk meg, visszatérve egy kicsit az elvi síkra, hogy potens hatóságok esetén, az elrablás, a megölés, a nem felderítés valószínűsége kisebb.

Draskovics láthatóan nem zavartatj magát a degradálás kérdésében. Meg azok sem, akik  posztján tartják - vagyis egy egész gépezet. E gépezet működteti a rendőrséget. Remek! A papírforma szerint az ügyészség egy másik hatalmi ághoz, a bírósághoz tartozik, nem a kormányhoz.

Azt egyébként honnan tudni, hogy nem volt váltásgdíjkérés? Min alapul erős kritikátok az LÜ-i törvénytelenséggel kapcsolatban?

Már kérdeztem többször is, mit mondanak a nemzetközi szabályzók, azokhoz is tartanunk kell magunkat.

Előzmény: windom earle-ke (9591)