Gördülő Kő Creative Commons License 2009.08.08 0 0 16798
Drága, jó doktorom!

Nem vagyok kíváncsi a minősítgetéseidre, ettől kíméld meg magadat és a topiktársakat. Én sem veled, hanem a szövegeidben lévő tévedésekkel foglalkoztam! Saját magammal, értékeimmel, hibáimmal, hidd el, kellőképpen tisztában vagyok.
De azért fogadj el tőlem egy jóindulatú tanácsot! Olyasmibe ne üsd bele az orrodat, amihez nem értesz, mert hülyét csinálsz magadból!

"Ismétlem: az a fórumozó, aki nem szavakat, mondatokat, hanem betűhalmazokat olvas (ráadásul néha egészen arcátlanul, mondattöredékekkel „vitázik”), unalmas fórumozó."
Bagoly mondja! Az olyan ember, aki a kákán is csomót keres, csak teljesen hibátlan szövegeket tehet közzé. És a tieid, legalábbis ami a természettudományos vonatkozásokat illeti, eléggé sok hibával terheltek.
Maradj inkább a kaptafánál!

De - többek között - arra ismételten felhívom a figyelmedet, hogy az ókori Egyiptom népe nem arab volt. Az arabok csak a VII. szd-ban hódították meg Egyiptomot.
No meg arra is, hogy alapvetően szamárság, hogy a sejtosztódással a sejtek öregszenek. Ez még az egyedek szintjén sincs így. Ha igaz lenne, amit állítasz, akkor az újszülöttek aggastyánként jönnének a világra. Első generációban. Mert aztán kampó!
Az is csacskaság, hogy egy egyed növekedése alapvetően a sejtek osztódásának a következménye.
Attól megkímélek mindenkit, hogy most a sejtosztódás részleteivel untassam a t. publikumot. Utána lehet ennek nézni máshol.
Nem is sorolom tovább.

Ha unalmasak a szövegeim, hát unalmasak. Mondtam már, ide nem krimit írni jövök! Nem is tudok, nem is akarok krimit írni!
Más majd elolvassa őket, te pedig magadra vethetsz, hogy sületlenségeket (is) írsz, és makacsul ragaszkodsz is hozzájuk.
Csak annyit végül, hogy a kulcscsontnak sincsen lába, mégis kiugrik. Mint a gombóc a fazékból! És a gombócnak sincsen lába! Egy sem!