Tapasz Creative Commons License 2009.08.07 0 0 171

Válaszom:

Ugye az építkezésen tételezzük fel 160 lakás van. Ebből mondjuk a harmada kelt el, amibe elvileg október végén költözhetnek a lakók ( mi is). Van egy eredeti terv ami alapján csinálják a belső munkálatokat is. Na de most, mivel aki tervezte a lakások belső elrendezését, az TUTI, hogy nem fog bele költözni, ő csak egy tervező volt aki szépen leadta a munkáját és fel vett érte szép summát. Tipikus!
Mivel a mi meglátásunk szerint (én és a feleségem) némi változtatást vittünk bele (konyhafal kivétel), falak rövidítése) így nem mindig időben kezdték meg azokat. Teszem itt az építkezésen dolgozó munkás csinálja a megszokott terv/ütem alapján a munkáját. De a lakó kért változtatást, és nem mindig időben kapja meg az ott dolgozó, így azokat neki korrigálnia kell.
Fali konnektorok, minták kirakása csempénél.

Amit erősen észrevettem és érzékeltem, a wc-ben erős vizelet szag érződik a csatorna csőből.Na ez, hogy lehet. MÉG SENKI SE HASZNÁLJA.
A bejárati ajtóról nem tudok sokat elmondani. Szép fehér ,kis kukkoló nyílás található rajta. :)

A lakás illetékről én annyit tudok vagyis hallottam, hogy első lakásra és újépítésűre nem kell fizetni illetéket. De majd kiderül.

Üdv.
Előzmény: pmon (170)