Sziasztok!
Az előző közös képviseletnél is volt aki előre befizetett több hónapnyi közös költséget és azután annyival több veszett. :-(
Szerintem, ha már fizetni kellene előre én inkább egy közös ügyvédre fizetnék be, aki utánanézne a dolgoknak! Én ugyanis nem hiszem el, hogy az előző közös képviselet által tett dolgokért senki, semmilyen mértékben nem felelős, főleg az O.CS. nem, akik ide hozták őket és hát, ha jól emlékszem, nem volt sok beleszólásunk a dologba. Most mindenki külön-külön vívja a kis harcait az O. Cs.-vel, meg a közös képviselettel, akik távolról sem együttműködőek, inkább azt veszem észre, mintha terhükre lenne az ember és gyorsan lerázzák, ha BÁRMIVEL fordul hozzájuk!
Egy ügyéddel talán egyszerűbb lenne! Utánajárhatna, hogy kinek és mit kellene tennie a nem fizetőkkel szemben, mert a közös képviselet inkább rólunk húz le még egy-két bőrt, ahelyett, hogy a nemfizetőkkel foglalkozna!
A ház folyosóin lévő garanciális javítások elmaradásáról, vagy trehány végrehajtásáról nem is beszélek, azt láthatja mindeki nap, mint nap!