fred
semmifele negativ szemelyes erzelmet nem taplalok iranyodban es ezt forditva is igy erzem. ha helytelen a szohasznalat, elnezest.
a drognal sem maga a drog a lenyeg. hanem az hogy az erdekeltek elhallgathatnak dolgokat. peldaul ha ophelie mondjuk tobb fiuval tartott kapcsolatot. a baratnoje errol nem beszelt megha tudott is. az italozast is gondolom hogy fuggetlen szemtanuk allitjak, a papa allitolag bizonyitekot manipulalt hogy ne latszodjon a lanya egy soroskriglivel.
en abban vagyok, hogyha nem az 'en verziomat' tartalmazo magyar rendori velemenyt fogadna el a francia hatosag arrol hathatosan tudnank. tehat ezis egy masodlagos bizonyitek. ha nekik nem hianyzik vagy megvan az utolso felvetel, akkor nekem is el kell fogadnom a magyar rendorseg allaspontjat.
szerintem nagyon sokat valtoztak a lehetsegessegek a holttest megtalalasakor. innentol tenyleg csak 'butasagokkal' lehet elohozakodni, hogy alteregok jartak a varost es 10 nappal kesobb fullasztottak meg es hogy a holttest nem szokott felfele uszni.
addig tenyleg sokkal tobb lehetsegesseg allt fenn, amig nem volt meg a holttest.
nezd, akik tobb tiszteletet kovetelnek ophelienek, teged nem ideszamitva, azok a kotelezo tiszteletet a munkajat vegzo rendorsegnek/ugyeszsegnek is megadhatnak.