fred
nos akkor nem ertem hogy a dubloros valtozatot miert veted el es a TOBBI eszement marhasagot, amiket nem tamasztanak ala MEGFELELOEN tenyek miert vagy hajlando egyenertekunek elfogadni a valoszinusithetobb verziokkal?
miert lenne eszement a dublorozes? hany esetben lattunk mar ilyet filmekben, hany esetben valosithattak meg. szaddam husszeinnek hany alteregoja volt. azon is KACAGSZ?
scavi
en soha nem tartottam reszeg hulye picsanak ophelie-t. mar csak azert sem tarthattam mert annakidejen siman en is be tudtam rugni. a reszeg embernek, n.b. kurvanak ugyanolyan jogai vannak mint masnak. a kurvat sem lehet megeroszakolni. a papat sem tartom elvetemult gazembernek, valoszinuleg fajdalmanak feldolgozasa manifesztalodik eljarasaiban. mondjuk a hatosaggal valo egyuttmukodese nem tunik korrektnek.
tehat az hogy egy illogikatlansagot gunyos hangnemben fogok fel az tenyleg nem iranyul ophelie ellen. itt egy orszagok kozotti eljarast tapasztalunk (a kiaknazhato felreertesek kiaknazva), (a soronkovetkezo hulyesegek szinte csak omlenek az emberekbol ld. peldaul az olaszok szerepe es szicilia idehozatala...), nagyhatalmi foleny megnyilvanulasait is eszlelhetjuk, szerintem a legtermeszetesebb vedekezesi modszer a guny. vagy mit mondjak arra hogy a duna nem folyhat felfele, mikor a duna folyhat felfele. vagy hogy nem valoszinu megtalalasi hely az obol, amikor utolag kiderul hogy tobb vizihulla termeszetes megtalalalasi helye volt az obol. szvsz ott kezdodnek a problemak amikor az eset helyett elkezdunk/elkezdenek a masikkal foglalkozni es erre bloki kivalo esettanulmany. dehogy erdekli ot ophelie, esete, magatartasa, becsulete, ongyilkossaga, akarmije. a lenyeg szamar a tobbiek (leginkabb a 'ballib') baszogatasa. most 43 pontban de a teet novelheto, akaar 500 pontos listat is keszithet.