szimizso1 Creative Commons License 2009.08.05 0 0 10088

Saját videot majd akkor láttok, ha legalább alapszinten tudok majd játszani a hangszeren. Addig meg maradok csak csendben, és igyekszem nem kiröhögtetni magam:-) Ilyen szempontból elég szemérmes vagyok!:-) Remélem majd valaki, -aki ért a Hammondhoz- meglátogat, és akkor akár felvétel is készülhet. Esetleg építő/segítő kritikával is illeti az eredményt. Egy ilyen szeánszra szivesen látok mindenkit akit érdekel a dolog.

Most az erősítő 50W teljesítményen működik, tehát nem félek a hangszórók kimúlásától. Viszont ma az A-028-ban visszacseréltem az eredetileg ECC83 helyére betett ECC82-öt ECC83-ra. De vissza fogom cserélni a kisebb erősítésű ECC82-re, mert ugyan brutálisabb lett a torzítás, de nincs meg az a "kellemes" átmenet, hanem egyszercsak odaver nagyon, és hirtelen nagyon torz lesz a hangja. Ez annyira nem tetszett.

Az építendő lezli kellemesen meg fog osztozni a 100W-on. Nem lesz túl terhelve egy hangszóró sem. Legfeljebb csak a teljesítmény 75%-a lesz kivéve az erősítőből. Élettartam szempontjából sem mindegy:-) Nap közben meg lehet döngetni a cuccot, de a teljesítményt én mindig csak kihasználható lehetőségnek szoktam használni! Ettöl függetlenül nem építenék gyengébb erősítővel lezlit!:-)

Előzmény: tehtube (10086)