nydrian Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3012
Nálam szerencsére nem volt ilyen holtpont, bár voltak gyengébb részek. Nekem a Scar a kevésbé kedveltek között van, bár ennek az az oka, hogy nagyon nem szerettem Kat-et, és még második megnézésre sem bírtam megbarátkozni vele. Talán ő volt az egyetlen ilyen karakter, mert azok, akik első nézésre nem voltak a kedvenceim (Tigh, Ellen, Zarek) második nézésre bőven túlszárnyalták az első évados benyomást, Ellent kifejezetten megkedveltem. Viszont Kat mindig irritált, így az amúgy kiváló rész, a Scar számomra nagyon sokat veszített az élvezhetőségéből. Érdekes módon kifejezetten nem kedveltem a Pegasus szálat sem, Cain arroganciája, és erőszakossága kifejezetten taszított (az őt alakító színésznő kiválóan hozta a karaktert). Hm.... most jut eszembe, ő sem lett szimpatikusabb második végignézésre.

Számomra a legkedveseb önálló részek többnyire a Starbuck-os részek, az Unfinished Business, a Maelstrom, és a Someone the watch over me.
Kedvenc karaktereim Starbuck, Lee, Leoben, Romo, Balthar, Helo, Sex, és mivel a második megnézéssel együtt párhuzamosan olvastam Ysu blogját, Laura és Adama karaktere is más, sokkal mélyebb érzéseket váltott ki, nagyon megszerettem őket.

Kedvenc részek még: Minisorozat, Flight of the Phonex, The Son Also rises, Sometimes a Great notion, Daybreak 1-2, Új Caprica részek.

Legidegesítőbbek még: Bastille day, Sacrifice, Hero, The Passage (ismét Kat miatt).

Engem sem a Black Market, sem a Woman King nem idegesített annyira, bár kétségtelen, hogy a Dirty Hand-el együtt tízből max. ötöst érdemelnének a listámon.