mindenki senkije Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3009
én meg úgy vagyok vele, h az első évadot végig szenvedtem
nemigazán tetszett, nem fogott meg, nem éreztem rá az ízére, csak egy picit a vége felé azok az elvont vallási témák, meg misztikus látomások
jó sokáig nem is néztem tovább
aztán egyszercsak utamba került a második évad és pont nem volt más néznivalóm, ezért nagynehezen azt is elkezdtem
eleinte semmi extra, de valahol a dereka magasságában nagyon megtetszett és elkezdtem zabálni a részeket! teljesen bejött!
aztán a harmadik is, imádtam az új capricás dolgokat, aztán ugye a negyedik évad első fele következett. mire azzal végeztem, pont kezdődött a negyedik évad második fele, ami érdekes volt ugyan, de némileg csalódás, mert ott már valahogy elcsúsztak az arányok. azért persze az is tetszett.

most az van, h mivel az első évaddal ilyen mostohán bántam, nem kötött le, nem figyeltem eléggé stb... ezért most éppen azt nézem újra, és mostmár természetesen nagyon bejön az is! egészen más szemmel nézem mostmár és nagyon tetszenek! valszeg a második évad elejét is újra fogom nézni, mert az is teljesen kiesett nekem.

kedvenc részeket nem tudnék kiemelni, de leginkább az emberi játszmákat és a moralizálásokat szeretem
meg persze minden mást is
Előzmény: glad (3007)