Törölt nick Creative Commons License 2009.08.04 0 0 3008
A kedvenc szálaim:

Majdnem az összessel egyetértek, egyedül Új-Caprica a kivétel. Lélektani szempontból nagyon érdekes, de alig vártam már, hogy ismét a hajón legyenek. Viszont a letelepedést (Lay Down Your Burdens) és a visszaemlékezéseket (Unfinished Business) én is nagyon szerettem.

További kedvencek:
- Eye of Jupiter-Rapture
- Athena terhessége és Héra története a capricai hazudozástól a Downloaded-on, Rapture-ön és Athena összes "Not my daugther, you bitch!" megnyilvánulásán keresztül Boomer Daybreak II-ben bekövetkező pálfordulásáig
- Leoben/fej-Leoben fanatizmusa, ebből következően a Flesh and Bone és a Maelstorm nagy kedvencek (az Új-Capricán lezajlott pszichopata papás-mamás láttán persze beleállítottam volna még a kiskanalat is)
- cylon társadalom/történelem szál: The Farm, Downloaded, egy kis Új-Caprica, majd Baltar szerencsétlekedései az anyahajón, a D'Anna modellek bedobozolása, az ötök felbukkanása, cylon polgárháború, Natalie, The Hub, szövetségkötés, No Exit, cylonok a Kvórumban, lelépjenek-e az ötösfogattal, majd a Hatosok, Sharonok és Leobenek földi letelepedése

Mélypont, avagy epizód, ami igazán az agyamra ment: Litmus.
Előzmény: ysu (3000)