Orgia007 Creative Commons License 2009.08.02 0 0 48193
NAPLÓ.................................................NAPLÓ...............................................
...........NAPLÓ..................................................NAPLÓ..................................
.......................NAPLÓ.................................................NAPLÓ.......................
...................................NAPLÓ.................................................NAPLÓ...........
...............................................NAPLÓ.................................................NAPLÓ

Napló lapozása: |<< << < [1294/1294] > >> >>|
Szakács Béla

2009. 08. 02. vasárnap, 12:15:44 óra
Kedves Naplóm!

Kedves Naplóm!Ja ezt már leirtam. Ez a meleg teljesen rámhozza a szenilitást. Délelőtt 10 h-ra kimentem Nándival a Nagyerdőre a Csárda nevű szabadtéri étterembe, mert ingyenes halászlé filé illetve tepertős csúsza igéretben. Egy saccperkábé 2 órás eladás meghallgatását kérték cserébe. A lényeg, hogy megalapozhatom a jövőm anyagi biztonságát. Mikor elmúlt 10 óra 40 Nándi elmenekült, mert félt, hogy mégsem lesz ingyenes az ebéd, mert akkor azt mondták, hogy kössünk be pénzt és az milyen jó. Na akkor én is elbizonytalandodtam, és elosontam.De csak 33 percel később.