Áfonya03 Creative Commons License 2009.08.01 0 0 181
Sziasztok!

A takarítással kapcsolatban: én is tapasztaltam az általuk említett problémát, hogy nincs látszatja a munkának, ugyanis mikor a lakásban felmosok, általában a lakások előterét is feltörlöm, mert nagyon nem tetszik, hogy ilyen koszos. Hát, semmi nem látszik belőle sajna, ugyanolyan, mint volt. Ettől függetlenül persze erre ki kell találni valamit, és őszintén remélem, hogy a megoldás gyorsabban érkezik majd, mint a közgyűlési jegyzőkönyv...

Közös képviselet: mikor megszólalt még nemrég a tűzjelző, felhívtam őket, hogy mi legyen, Pintér Úr ki volt kapcsolva, ezért Vastagh Eleonórával próbálkoztam, aki igencsak paprikásan közölte, hogy ő már megmondta az előbb is, hogy nem tud mit tenni, hívjuk a Pintér Gábort. Kérdeztem, hogy ugyan honnan kéne nekem tudnom, hogy más már telefonált... Nem tudom, honnan vette a bátorságot, hogy úgy beszéljen velem, hiszen a mi pénzünkből kapja a fizetését, ő van értünk... A közgyűlésen már nagyon mézes-mázas volt... Ezek után én már nemigen támogatom őket, kivéve persze Pintér Gábort.