hamvasat Creative Commons License 2009.08.01 0 0 71450
Sziasztok!

Régi motoros vagyok az indexen, de Ford témában még nem jártam itt. Szeretném a segítségetek kérni egy kicsit faramuci ügyben. Még a körülmények számomra is zavarosak, a lényeg, hogy van egy Ford Mondeo, amiről a jövő héten gyorsan kell eldöntenem, hogy kell-e vagy sem. A kocsit, meg a tulajt régóta ismerem, szóval semmi simli nincs benne, viszont állítólag nagyon olcsón odaadná egy barátomnak, akinek nem kell, szóval én megvehetem. Lényegében családon belüli üzletről van szó.

A kocsit régen láttam már, akkor sem figyeltem meg nagyon, de emlékeim szerint egy ST220-ról van szó, vagy ha létezik ST optikás 3.0 V6 vagy 2.5 V6, akkor lehet hogy az. Mindenesetre pont úgy néz ki (valószínűleg az is), mint egy ST220 gyári 18-as felnikkel.

Tehát az alany:

Évjárat: 2002 vagy 2003
Motor: 3.0 V6 vagy 2,5 V6
Állapot: normál (tudtommal törve nem volt, max kisebb koccanás, most nem látszik rajta sérülés a kisebb esztétikai hibákon, mint kavicsfelverődés, kisebb ajtórányitás)

Futásteljesítmény: 200e felett, pontosan nem tudom mennyi.

Azt szeretném tőletek kérdezni, mert én egyáltalán nem ismerem a Fordokat, hogy ezen paraméterek figyelembevételével milyen buktatókra, típushibára számíthatok, meg egyáltalán mi az a legalsó ár, amit érhet egy ilyen kocsi.

Igaz-e, amit egy ismerősöm mondott, hogy a 3.0 V6 motorok ilyen futásteljesítménynél már a végüket járják?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv: hamvasat