Törölt nick Creative Commons License 2009.07.30 0 0 10350

Most figyelj!

Nem szoktam padlót nyomni, se a kis 40 lóerős, se a 140 lovas gépemnek. Sőt, a városhatár tábláig igyekszem az 50-et betartani, ha nagyarcú izgágák vicsorognak is mögöttem. Hova rohanjak? A munkám megvár, elindulok időben. Sőt! Szeretek kényelmesen EGYENLETES tempóban krúzolni, még a kis fika dízellel is.

Pont ezért járok ha tehetem az M6 felé.

Az én véleményem továbbra is az, hogy oda felesleges volt a mérhetetlen belefeccölés. A pár ottlakónak sokkal könnyebb, nem vitatom. Nem 20, csak 10 másodpercet kell állni. Ha már csak az az egyetlen forgalmi gond lenne Érden, no akkor talán.

De így kérnék a Fehérvári és Intéző sarokra is körforgót, mert túl nehéz kifordulni balra nagyívben szombat délelött. Meg más kb 400 kis utca hasonlóan hátrányos helyzetben van.

Az utcánkba meg nehogy már berlini falat húzzon bárki. Isten őrizz! Még a gondolat is baromság. A motorosok is mehetnének miattam akár 50-el is, ha nem lenne az az el..szott por mindenütt. A földes, kőporos utcából kifolyólag. MurvaHA-HA-HA!

A véleményemet továbbra is fenntartom, de azt bárki megteheti remélem. Amíg be nem tiltják, el is mondom.

Előzmény: Jalmi11 (10347)