Az az igazság, hogy nem azzal van a gond, hogy alapozás közepe lenne, meg hogy sok van még a szezonkezdetig, meg bem most kell topon lenni, hanem hogy egész egyszerűen nincs elképzelés a játékban, olyan mintha nem lenne taktika!Ami persze biztosan van, csak nem tudjuk megvalósítani, sztem!Az elején nem is értettem, hogy mi ez a felállás!Pato+Ronaldinho elöl, gólszerzésre?Ebből eleve nem sűlhet ki jó!A fogas soha sem ott játszott, hátrébb kellene játszatni, mert nem csatár!De a jelenlegi formáját elnézve tökmindegy hol poroszkál!Komolyan mondom, konkrétan 2 emberhez menő passzára emlékszem, az is 2 visszapassz volt, 3-4 méterre!Iszonyat..A középpályán továbbra is Flamini és Abate, akik valamit érnek is, Pirlo a szokásos, volt egy jól picsánrúgott lasztija, de az Buttnak ki kellett volna fejelnie!Janku felháborítóan gyenge!A két szélső hátvédünk szintén!Zambrotta és Favalli szégyen, komolyan mondom!Még labdát vezetni sem tudnak, és megkerülős cselekkel próbálkoznak!A fiatal ellenfél meg nevetve, félgőzzel szereli őket!:-)))))Idétlenség az egész!Mit akarunk ezektől?A védelmünk közepével lesz a legkevesebb gond!Ott egy kis idő kell, és rendben lesz!
A második félidőben még gyengébben nyomtuk, ha ez lehetséges.Engem Borriello egyelőre csak idegesíteni tud, kb mint Ronaldinho!Biztosan benne van a pakliban, hogy azért olyan gyenge, mert az egész támadójátékunk, és ezzel az ő támogatottsága, mint olyan, nem létezik, de ez nem menti fel az alól, hogy egész meccsen egyetlen egy, de tényleg egyetlen egy jó passza se legyen!Oddóról nincs mondanivalóm!Di Gennaro jó is lehet, többet kellene próbálgatni, mindenesetre így is több jó mozdulata volt, mint az agyonsztárolt brazilnak!Gattuso is iszonyat gyenge még, és ha Matyival ketten vannak pályán, akkor a büdös életben nem lesznek támadásaink!
Végül egy észrevétel, ami személyes, és megcáfolható, de bennem rögződött:
az utóbbi két meccs alatt, egész egyszerűen nem volt kidolgozott gólhelyzetünk!Az Inter és a Bayern ellen sem alakítottunk ki gólveszélyes szituációt az ellen kapuja előtt, és erre ne mondja nekem senki, hogy alapozás, meg felkészülés, meg repülőút, meg mittudomén!Mert ezt nem lehet megmagyarázni!