Bűvössárkány Creative Commons License 2009.07.29 0 0 48128
Napló!!!!

Napló lapozása: |<< << < [1293/1293] > >> >>|
Szakács Béla

2009. 07. 29. szerda, 14:52:16 óra
Kedves Naplóm!

Klaudia ebéd közben jól ránkhozta a frászt. Ugyanius Klaudia mióta ezitéritista dolgokkal foglalkozik, azóta elég furcsa mondatai vannak. Ma ebédnél plédául levezette fehéren-feketén, hogy a Maja személyek már tizenhatmilliárd évig visszamenőleg készitettek naptárt és kiszámolták az aktuális világvége szituációkat. A legfrissebb világvége 2012 -ben lesz Mikulás és Karácsony között. Klaudia ettől nem fél, mert ő és még néhány ember átlép az ötödik dimenzióba és őket nem érinti a világvége. A többi embert viszont érzékenyen érinti az, hogy a nap és föld mágneses pólusai felcserélődnek és gondolom én, néhány millió embert felszippant a nap. Illetve aki idekötözi magát azt szökőár,vulkán és miegymás veszélyezteti. Erről amúgy én már beszéltem Baranyai bácsival aki szerint Magyarország megmenekül mert ő kiolvasta a Angol Sztonhengcs a Keposz piramis és a Szennt Koronából, hogy mi megmenekülünk, mert bár koronázási ékszeren például nincsenek magyar személyek, viszont szerepel rajta az i. u. 401-es dátum, amikor a Szkíta Birodalom népeinek egyesített fejedelmét Kárpát-medence központtal megválasztották. Igy Baranyai bácsi csöppet sem izgul, ám Klaudia azért még nem teljesen biztos, hogy őt ezotériai szempontból kimentik a földről.