Akkor idézek a jegyzőkönyvből!
Közgyűlési jegyzőkönyv
Készült: 2009. június 18-án 17:30 órakor.......
..... "3. napirendi pont: P.G ismerteti a 2009. évi elszámolást, mely a bevételeket forrásonként, a kiadásokat költség nemenként tartalmazza, és amelyet a határozatok mellékleteként a továbbiakban megküldünk a tulajdonosok részére." (én személy szerint ilyen mellékletet nem kaptam!)
Az biztos, hogy oda kell figyelni a költségekre, mert nagyon sok ismerőstől hallom, hogy hanyag munkát végeznek a közös képviseletek! Van olyan ismerősöm, akik éppen most váltanak közös képviseletet! Lehet, hogy majd nekünk is el kell ezen gondolkoznunk minél hamarabb, mert annál kisebb lesz a kárunk!
Az már a közgyűlésen is feltűnt a számokat hallgatva, hogy a közös képviseletnek megy a legtöbb pénz és minden máson nagyon spórolnak, én például a takarítással egyáltalán nem vagyok megelégedve, nagyon koszos a lépcsőház, állandóan, még azokon a napokon is, amikor elméletileg takarítani kellett volna.
Amúgy a "könyvvizsgálói csapat" még nem kapott betekintést a számokba! :( Ezt ők (mármint a közös képviselet) biztosan nem fogják sürgetni. A csapattagoknak kell megtenni az első lépést!