Tongariro Creative Commons License 2009.07.29 0 0 10579
Sziasztok!

Új Octavia-tulaj lévén ez az első hozzászólásom, üdv mindenkinek!

Volna egy fogas(nak tűnő) kérdésem. A múlt héten vettem át egy Elegance felszereltségű Octaviát. Megrendeltem hozzá a PW3 jelű extrát, azaz elektromosan állítható, fűthető külső tükröket automatikus elsötétedéssel, talajmegvilágítással (elektromosan behajthatók).

Az első éjszakai út során kiderült, hogy a bal külső tükör annak rendje és módja szerint sötétedik a belső tükörrel együtt, a jobb külső azonban nem. Hosszas kutakodás és reklamáció után a PoHu kiderítette, hogy idén májustól a jobb külső tükör gyárilag nem kap sötétedő tükörlapot, csak éppen nem jól kommunikálták mindezt.

A gyári számlán ott van a PW3 kód és ki is fizettem az árát.

Van valaki, akinek új Octaviája (esetleg Superbes ismerőse) van és megrendelte ezt az extrát? Mit csinál a jobb külső tükörlap?

Természetesen felajánlottak cserébe ingyen választható extrát vagy ingyen szervizt, de azért felmerült bennem, hogy 1) Pável egy pénteki napon rossz tükröt és vezérlést szerelt be, és a PoHu kitalálja, hogy a PW3 az bizony csak a bal külső tükröt jelenti (noha a Skoda-konfigurátorban még mindig ott van, hogy elsötétedő tükrök, azaz nem egy darab elsötétedő tükör) vagy 2) előzetes értesítés nélkül persze módosíthat bármit a gyártó, de akkor miért fizetteti ki és miért van ott a számlán a csonka extra?

Ez nem hibás teljesítés amúgy?

Köszönöm,

Tongariro