glad Creative Commons License 2009.07.28 0 0 2946

"...szinte minden fórumon megtalálható 1-2 nick, akik másért se nézik az adott sorozatot, csak hogy hibát keressenek benne...."

Na ez csúnya dolog volt tőled! :(

Az hogy valaki néz egy filmet/sorozatot és talál benne hibát és leírja, illetve ha valaki kekeckedésből néz meg és utánna kötekedik fórumokon az azért nagyon két különböző kategória.

Kicsit azért ez egy pejoratív skatuja volt a részedről és helytelen.

Nekem amúgy a pilot nagyon tetszet az 100%-volt nekem, aztán az első szezon nagyon nem tetszet, ott majdnem abba hagytam.

Késöbb halottam, hogy a 3. és 4. szezon nagyon jó lett hát gondoltam adok egy sanszott a dolognak és az nagyon tetszet.

"...Nem megyek el az adott film fórumára szidni és kritizálni a filmet,..."

Csak kritizálok és azt miért ne lehetne? Lényegében már páran elöttem megtették és az még se volt akkora baj.

"...Te meg vagy róla győződve, hogy nem figyeltek eléggé a készítők, ..."

És ugye ezt objektív részletekkel alátámasztottam.

"...Viszont, ha szerinted van olyan -hasonló műfajban- sorozat, amiben jobban odafigyeltek az általad említett részletekre, és jobb lett, mint a BSG akkor légyszi írd már le a címét, mert belenéznék, hogy mi lehet ennél is jobb ;-)..."

Filme eposzban mondjuk a Star Wars, de hagyjuk nem ez a lényeg. Már többször leírtam, hogy nem nyüglődtem volna ha az író-rendező nem hangsúlyozza annyira hogy erre mennyire odafigyeltek. Hát öszintén szólva felületessen.

Előzmény: nydrian (2943)