"...szinte minden fórumon megtalálható 1-2 nick, akik másért se nézik az adott sorozatot, csak hogy hibát keressenek benne...."
Na ez csúnya dolog volt tőled! :(
Az hogy valaki néz egy filmet/sorozatot és talál benne hibát és leírja, illetve ha valaki kekeckedésből néz meg és utánna kötekedik fórumokon az azért nagyon két különböző kategória.
Kicsit azért ez egy pejoratív skatuja volt a részedről és helytelen.
Nekem amúgy a pilot nagyon tetszet az 100%-volt nekem, aztán az első szezon nagyon nem tetszet, ott majdnem abba hagytam.
Késöbb halottam, hogy a 3. és 4. szezon nagyon jó lett hát gondoltam adok egy sanszott a dolognak és az nagyon tetszet.
"...Nem megyek el az adott film fórumára szidni és kritizálni a filmet,..."
Csak kritizálok és azt miért ne lehetne? Lényegében már páran elöttem megtették és az még se volt akkora baj.
"...Te meg vagy róla győződve, hogy nem figyeltek eléggé a készítők, ..."
És ugye ezt objektív részletekkel alátámasztottam.
"...Viszont, ha szerinted van olyan -hasonló műfajban- sorozat, amiben jobban odafigyeltek az általad említett részletekre, és jobb lett, mint a BSG akkor légyszi írd már le a címét, mert belenéznék, hogy mi lehet ennél is jobb ;-)..."
Filme eposzban mondjuk a Star Wars, de hagyjuk nem ez a lényeg. Már többször leírtam, hogy nem nyüglődtem volna ha az író-rendező nem hangsúlyozza annyira hogy erre mennyire odafigyeltek. Hát öszintén szólva felületessen.