glad
Nyugi, béke van, csak nem értem a ..... nem ismétlem magam. Elég sok sorozatot nézek, és szinte minden fórumon megtalálható 1-2 nick, akik másért se nézik az adott sorozatot, csak hogy hibát keressenek benne. Én egyszerűen nem vagyok ilyen, ha tetszik egy sorozat (ami általában már az első-második résznél számomra kiderül) akkor nézem, és nem keresek benne hibát, egyszerűen csak nézem, és elfogadom olyannak, amilyen... nyilván nem lehet olyan rossz, ha nézem ;-). Ha viszont rossz, akkor nem nézem, és kész. Nem megyek el az adott film fórumára szidni és kritizálni a filmet, pláne nem olyan dolgokkal, ami szvsz igencsak a kákán csomó keresés.
Vitatkozhatnánk napestig, felesleges. Te meg vagy róla győződve, hogy nem figyeltek eléggé a készítők, én meg maximálisan meg vagyok elégedve a sorozattal (ezzel nem azt mondom, hogy nincsenek benne olyan részek, amik szerintem sem a legsikeresebbek, de ilyennek is kell lennie, főleg olyankor, amikor úgy általában eléggé magasra tette a lécet a film). Ennyi.
Viszont, ha szerinted van olyan -hasonló műfajban- sorozat, amiben jobban odafigyeltek az általad említett részletekre, és jobb lett, mint a BSG akkor légyszi írd már le a címét, mert belenéznék, hogy mi lehet ennél is jobb ;-)