butger
2009.07.27
|
|
0 0
165
|
Igazad van, valóban jó lenne látni a számokat. Pénteken (07.24-én) felhívtam őket, hogy mikor fogják küldeni és először még azt is letagadta a "kedves" hölgyemény, hogy ígértek volna ilyet, hogy csatolják a költségelszámolást, ami még a jegyzőkönyvben is szerepel, hogy mellékletként megküldik a tulajdonosok részére! Persze a lakó folyószámla nyilvántartást és a szolgáltatókról való szavazati lapot egyből mellékelték a jegyzőkönyvhöz. Viszont érdemleges választ nem kaptam, hogy mikor is tudják a költségelszámolást küldeni, (ami elvileg már a közgyűlésen rendelkezésre állt)! Kicsit érdekes dolgok ezek! :( Én személy szerint úgy emlékszem, hogy az egyszeri rendkívüli közös költség egyenlegéről is küldeniük kellene egy kimutatást, na ettől a kérdéstől kezdve még gorombább hangnemben beszélt velem, az amúgy sem kedves hölgy, pedig azt hiszem, hogy én is hozzájárulok az ő havi fizetéséhez a közös költségemen keresztül! Én személy szerint egyáltalán nem vagyok megelégedve a közös képviselet munkájával, egyetlen kivétel P.G. úr, aki mindig készséggel áll a rendelkezésünkre, de a többiek sajnos szóra sem érdemesek! :( |
Előzmény: jkigbr (164)
|
|