Igen !
Írtam, hogy ezzel csak bújtatok, és egyébként 0,2C° a hisztéria.
Tehát a bújtatáshoz ez is tökéletes hidd el, mert ki van már próbálva pulyka, csirke, gyöngyös, kacsa, liba, és fürj bújtatásnál.
Maga a keltetőim azért nem ilyenek. Azok hűtőből lettek nagyon régen készítve.
Azokban kicseréltük étermembrános kapcsolgatós rendszerre, de ki is vágtam a francba mindkettőből, mert elég nyűgös, meg utána kell állandóan állítgatni .....pfuj.
Na szóval az egyikben már kicseréltem a Gabi által készített termosztátra, és így már korrekt. Bár én a szellőzéssel vagyok gondba, mert nem tudom mennyi is kellene valójában, mert nekem a kisebbik keltetőmön sok lyuk van a nagyon pedig csak néhány, és mégis ugyanolyan jól keltet mind a kettő :)
Ja és a struccoknál a bújtatáskor oda kell figyelni, mert nem mindig tudják kitörni a héjat, és akkor bizony azoknak segíteni kell, mint ahogy a papa a csőrével körbe kocogtatja, ugyanúgy neked is körbe kell kocogtatni ilyen kisebb kalapáccsal, vagy valami hasonló alkalmatossággal. Utána, már ugranak is ki a burokból. Itt megint van feladatod, mert össze kell kötni a kis pacskereit, nehogy szétcsússzon. Bár itt mindig ilyen kis puha rongyon bújnak ki, ezért így nem nagyon csúszkál a lábuk szét. Azután meg kell szegényeket tanítani inni, meg enni, mert a kakas is ezt teszik, mert sajnos abszolult nem önállóak ezek a kis hosszú nyakú dinók :)