Üdv.:) Nos, mivel teljes két hét kimaradt válasz nélkül, ezt már elég hosszú időnek tartottam ahhoz, h azt a következtetést vonjam le.:)
Viszont, én csak erőltetem ezt, h sztem én olvaslak téged. Köszönöm is részletes tárgyismertetésed.
Pár gondolat és mindjárt a végén kezdem: nem hiszem, h bárkit is lehülyéztem volna. Igaz: konkrét, érvekkel alátámasztott véleményem van ebben a kérdésben, ami ha téves max. azért lehet téves, mert elfelejtettetek informálni. Tudod, az újságotokban (mert, sajnos, az nem az enyém, pedig fordítva kellene lennie:az enyém és nem a tiétek…). És teljesen tiszteletben tartom én mindenki véleményét, ha azt a véleményt, érvrendszert ismerem. Eddig sajnos a tiéteket nem ismertem. Ha ezt elsőre leírod megspóroltunk volna sok időt.:) értem: pénzkérdés az ok.
Viszont, az sztem baj, h még csak tőlem hallottál erre ellenérvet. Ha a „baj” ide egyáltalán a jó kifejezés. Ugyanis, már itt is említettük azt a meggyes újságot (te is, én is), ahonnan én egyáltalán megtudtam, h milyen remek ötletetek van-abban is volt ellenérv elég.
Így ezt, h mástól nem is hallottál zokszót értelmezni sem tudom…
A véleményem értékeléséhez pár gondolat: nem azt mondtam, h a LIDL felhőjébe elhelyezni eleve hülyeség. Azt mondtam, h emiatt várni 3 évet, na az volt felesleges időpocsékolás, mikor adott volt rá helyszín. Fenntartom azt is, h ennek az oka az a két dolog lehetett, amit előző beírásom végén említettem. Vagyis, a politika.
De, az már igaz, a Kutyavári útra behozni és forgalmat generálni tényleg elképzelhető, h kimeríti a hülyeség foglamát.
Főleg, h tényleg ott van az üzletház. Főleg, h én tényleg csak a ti (helyes!) érveléseteket használom magyarázatként. Mert igen, igen, azt bérelni kell, de…de már nehari: de az se nem úgy van, h azért cuccoltátok át a körzeti rendelőket oda, mert ott egyrészt sokkal jobb helye van, mert az a központ és az az elérhető, másrészt régi a rendelő épület? A többi önkormi kihelyezett irodánál meg pont ez az érv nem számít és teszitek oda, ahonnan egy másik dolgot elvitettek? Rendelőnek nem volt jó helyen, önkormi irodának meg igen? Miért nem azt csináltátok akkor már, h a rendelő is a Kutyavári úton marad, és akkor még jobb a „költséghatékonyság”?
Hát ne mondd már, h ehhez rosszindulat kell, h ne találjon az ember benne logikát…
(Nándorral kapcsolatos közbekérdésemre nem érkezett válasz, megköszönném...)