darpa
2009.07.25
|
|
0 0
48093
|
Napló lapozása: |<< << < [1292/1292] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 07. 25. szombat, 13:20:38 óra
KEDves Naplóm!
Tegnap ami péntek volt, hát kimentünk a Kampusz popfesztiválra, ami Nagyerdő. Négyen mentünk. Frici, Jolán, Nándi és én. Merthogy a főnökség 4 db protokorális jegyet kapott és nekünk adta. Ingyen. Igy mi képviseltük a munkahelyet, ami szerintem megtisztelő és bizalmas. Különösen Nándi érzekenyült meg, hiszen ő még új dolgozó és egyből kiküldetsét kapott a kulturális Kampuszra. Helyileg a Nagyerdőn van a focipályán és körülötte, illetve Nagyerdei Viztorony. Azt pl. tökéletesen megvilágitották és szinpompás. Megnztem a Miszter Geng nevű együttest akik Budi Holi nevüt játszottak meg még 4 darab koncertet. Illetve 2 darab humoristát. Kovács Péter Attila és Hadházi László t. Ő például már személyesen megismert. Pont a Duna tv cimű tévémüsorba beszélgetett ami egyből már tévében is megjelent. Utánna odajött, hogy jóestt Szakács ur és bemutatott Kovács urnak aki egy fiatalember és hallootta a naplómat. Na lassan befejezem, mert az ujjaim még elfáradva vannak, mert azért sokáig ott voltam és szóval még egy picsit pihennem kell szerintem. |
|