Gondoljátok meg Creative Commons License 2009.07.24 0 0 16744
dr. Szophroszüné válasz | megnéz 2009.07.24 08:00:29 © (1674
„… egy állami központi egyetem internetes jegyzetében miért tekintik Vágó Márta szubjektív közlését objektív közlésnek, egyetlen hiteles és teljes forrásnak?”

Mert nincs más! Csak abból lehet meríteni, ami rendelkezésre áll. Ez idáig nem kerültek elő az asztalfiókok mélyéről hitelt érdemlő feljegyzések József Attila életének mozzanatairól.

Nem akarok vészmadár se jósasszony lenni, de manapság a közfigyelem sajnálatosan egyre inkább Wass Albert írói és költői munkássága felé irányul. JA-t mintha mellőznék. Szobrász ismerősöm mondta, hogy tele van Wass Albertet ábrázoló szobor megrendelésekkel. Most a turulmadár mellett ennek van a legnagyobb keresettsége.

Nagyon sajnálom, de a további kérdéseidre nem adhatok választ. Elsősorban azért, mert én Babarczy Eszterrel szemben igen elfogult vagyok, és véleményem- biztosra veszem-, nem lenne objektív vélemény, hanem szubjektív vélemény lenne. Így e vélemény nem lenne sem hiteles, sem teljes, akkor meg mit fáradozzak vele.

Másodsorban azért, mert Eszter ugyan közszereplő, de a magánéletét nem kellene a bulvárral közölni. Mindazonáltal mondom néked: Te jól tudod, az Eszter sose lódít, az igazat mondja nem csak a valódit. Ezért, ha meglátsz egy alkotást, melyet Eszter írt, azt figyelmesen olvasd, és ne azt keresd, ami valódi, hanem csak az igazat, a tiszta igazat, mert benne van minden szóban, minden mondatban, Eszter egész lénye. Kis fáradtsággal így jutsz tiszta képre.