Szia!
A fogyasztás 15 max. 18 literig meg a luxusadó nem izgat, állatkodásról annyit, nekem ennél az autónál elég, ha néha kövérebb gáznál elcsúszik a segge (ha el tud egyáltalán auto összkerék miatt), tudnék venni kocsit ha nagyon akarnék 10 millióért is, de mi a jó francnak, hogy aztán tönkremenjen az ócska turbódízelben a turbó, meg minden szarért lehúzzanak 100 ezrekre, a "prémium" márkáktól meg amúgy is behányok, minden 2. bmw-ben, ML merciben, meg Q7-ben gengszterek ülnek, nem az én stílusom, új autót meg nem érdemes venni szerintem.
Van mifelénk épp elég maffiaterepjárós fazon, azokat inkább irigyli a nép, az explorer nem egy feltűnő autó, legfeljebb a méretei. Szerintem.
Kezdetben használt subaruban gondolkodtam, először foresterben, az pl. kinézetre szerintem hányás (ez előnye is :D), aztán legacy outback, (de csak a 3 literes) rohadtul tetszett, de egyszerűen sajnálom a pénzt rá, inkább elköltöm értelmesebb dolgokra.
Pont az tetszik az usa autókban, hogy viszonylag olcsók, kényelmesek, tényleg full extrát kapsz a pénzedért bikaerős strapabíró motorokkal, és az automata váltó egy áldás ha pl. Pesten kell csorogni a dugóban, meg amúgy is tök kényelmes.
Ja és kuuuurvajól fordul az explorer..